Roze Zaterdag Zwolle

Rondom Roze zaterdag Zwolle juni 2006 (door Hans Vos)

Dit jaar was de Roze zaterdag in Zwolle. Voor dit fantastische evenement hadden Cor en Arno van UNIque Dance uit Zwolle een parketvloer en een stand georganiseerd. Op deze vloer kon een ieder die daar zin in had een dansje maken en genieten van een geweldige dansdemonstratie van Christel en Mirjam! Naast de dansvloer was er ook onze stand met de nodige informatie voor een van de gezellige danscursussen die de uni-paren dansscholen te bieden hebben. Er blijkt dit jaar weer veel animo voor het stijldansen! Naast informatie werden er veel folders mee genomen om thuis nog eens door te lezen.

Voorafgaand aan deze dag hebben Cor en Arno een gezellig bal georganiseerd.

Dit “welkoms” bal werd gehouden in De Vrolijkheid te Zwolle. Deze sfeervolle locatie is tevens de leslocatie van Unique dance. Tijdens deze avond gaven Caroline Privou en Petra Zimmerman (de huidige wereld- en Duitse kampioenen dames Ballroom) en Bas Gill en Martijn Diependaal onze Nederlandse latin toppers een geweldige show!

Het was een geweldig weekend!

Arno, Cor en alle demo paren bedankt voor jullie geweldige inzet!

Hans Vos, dansschoolhouder Stijl- en Salsa Dansschool Hans Vos (Amsterdam)

 

 

 

STIJLDANSEN UNIPAREN EN ROZE ZATERDAG ZWOLLE 24 JUNI 2006 (door Gert Nijenhuis)

Na alle voorbereidingen om het UNI-paren stijldansen nog meer op de kaart te zetten was Zwolle dit jaar aan de beurt de Roze Zaterdag te organiseren.

Net zoals een aantal jaren geleden was voor de deelnemende organisaties alles weer uitstekend geregeld. Vanaf het moment van aankomst op zaterdagochtend tot het vertrek aan het begin van de avond. Onze complimenten hiervoor.

Dit jaar hadden een aantal UNI-paren dansscholen uit Nederland besloten gezamenlijk een info stand te huren en wij mogen stellen dat dit een geslaagde actie is geweest. UNIque Dance (Cor en Arno) uit Zwolle had hiertoe het initiatief genomen en verder waren Dansschool Hans Vos uit Amsterdam en Step by Step (Gert Nijenhuis) uit Utrecht en Den Haag de andere deelnemende dansscholen. Een paar andere scholen die  zelf niet aanwezig konden zijn, hebben ons hun informatiemateriaal gegeven voor promotie.

Tevens was er speciaal voor deze gelegenheid een dansvloer gelegd waar diverse demonstraties werden gegeven door vrouwen- en mannenparen. De belangstelling daarvoor was helaas een beetje mager.

Elke dansschool trachtte op geheel eigen wijze hun eigen school te promoten. En wij mogen met elkaar erg tevreden zijn over de belangstelling die de bezoekers hebben getoond tijdens hun wandelingen langs de vele informatie kramen. Wij hebben hele leuke en enthousiaste reacties van bezoekers gekregen.

 

Er is veel promotiemateriaal uitgedeeld en wij kunnen er van wel van uit gaan dat vele belangstellende dansers zich zullen aanmelden bij de start van het nieuwe dansseizoen bij de diverse uniparen dansscholen in Nederland.

Rest mij nog te melden dat ik Cor en Arno hartelijk wil bedanken voor hun inzet en enthousiasme en wie weet is deze aanpak voor herhaling vatbaar.

Gert Nijenhuis, dansschoolhouder Step by Step te Utrecht en Den Haag

 

   

 

 


Meer Roze Zaterdag pers en foto's:

http://www.coczwolle.nl

http://www.rozezaterdagzwolle.nl

Algemeen Dagblad