Op vrijdag 23 juni werd door ons het Roze Welkoms Bal georganiseerd in de grote zaal van Café/Restaurant De Vrolijkheid. In de in roze versierde zaal werd door het publiek genoten van demonstraties van Caroline Privou en Petra Zimmerman. De huidige wereld- en Duitse kampioenen Dames Ballroom.

Daarnaast werd er door de Nederlandse Kampioenen Heren Latin, Bas Gill en Martijn Diependaal, een drietal demonstraties gegeven. Beide paren zijn tevens de winnaars van de Derde Zwolse IJsselcup, onze eigen wedstrijd.

Via deze weg willen we iedereen die langs is geweest hartelijk bedanken voor hun komst. Daarnaast natuurlijk ook het personeel van De Vrolijkheid voor hun gastvrije ontvangt.

Kijk voor de foto's op http://www.photoshots.nl/

Hieronder vind je een aantal artikelen die gepubliceerd zijn n.a.v. ons Roze WelkomsBal:

Artikel De Stentor - 24 juni 2006 Artikel Weblog Zwolle - 24 juni 2006

Stijlvol voorproefje op Roze Zaterdag

door YANG YANG CHIU

 

24 JUNI 2006 - ZWOLLE - Roze Zaterdag is gisteravond ‘in stijl’ ingeluid tijdens het Roze WelkomsBal. UNIque DAnce had in De Vrolijkheid gezorgd voor optredens van bekende homo-stijldansparen.


UNIque DAnce had in De Vrolijkheid gezorgd voor optredens van bekende homo-stijldansparen. Wie de smaak te pakken had, kon uiteraard zelf ook een dansje wagen. Foto FRANS PAALMAN

Zo vertoonden onder anderen Bas Gill en Martijn Diependaal hun latin-kunsten. Caroline Privou en Petra Zimmerman, winnaressen van de derde Zwolse IJsselcup, waren eveneens van de partij. Wie de smaak te pakken had, kon uiteraard zelf ook een dansje wagen.

Roze Welkoms Bal

Stijldansgroep UNIque Dance organiseerde een Roze Welkomsbal op vrijdagavond in De Vrolijkheid. Tijdens het bal werden een aantal spectaculaire demonstraties gegeven.

De huidige Wereld- en Duitse kampioenen Ballroom Dames: Caroline Privou & Petra Zimmerman. Dit damespaar heeft dit jaar ook de Derde Zwolse IJsselcup (Ballroom) gewonnen. Als tweede demonstratie paar waren de Nederlands Kampioenen 2006 Latin Heren uitgenodigd: Bass Gill & Martijn Diependaal. Ook zij hebben dit jaar de Derde Zwolse IJsselcup  (Latin) gewonnen. Naast  de demonstraties was er gelegenheid om zelf te dansen op ballroom- en latin muziek.